Wouter Bos komt bier tappen in café Uilenstede

Wouter Bos

Om aan de vooravond van de verkiezingen voor de gemeenteraad jonge kiezers te bereiken, komt minister en partijleider Wouter Bos zaterdag 20 februari naar Amstelveen. In café Uilenstede zal hij tegen het einde van de middag (16.30 uur) aan de tap staan om voor studenten en andere jongeren een biertje te tappen. Daarna gaat hij met ze in gesprek. Bos wil op die manier de PvdA Amstelveen bijstaan in de verkiezingsstrijd. Lokale lijsttrekker Remco Pols nodigde hem uit tijdens de voetbalwedstrijd in Amsterdam-Oost, waarmee de PvdA de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in heel Nederland begon.Pols:  “Het studentencomplex Uilenstede kan in Amstelveen op links de doorslag geven bij de verkiezingen. Voor de PvdA is het daarom heel belangrijk dat Wouter dit doet.” Hij zegt samen met Bos nog eens te willen uitleggen waarom studenten en jongeren in deze stad er goed aan doen op de PvdA te stemmen. Voor Bos is Uilenstede overigens bekend terrein. Hij woonde er enige tijd tijdens zijn studies politicologie en economie aan de Vrije Universiteit. Een oud-studiegenoot: “Na het voetballen stonden wij altijd nog urenlang aan de bar met bier en sigaren. Maar Wouter was meestal na een cola en een broodje kroket al weer vertrokken.”

Lees ook:Pols heeft respect voor Wouter Bos
Lees ook:Frits Barend leidt lijsttrekkersdebat over wonen
Lees ook:PvdA wil lijsttrekkersdebat over sociale woningbouw
Lees ook:Wouter Bos en Remco Pols geven aftrap PvdA-campagne
Lees ook:Studenten Uilenstede: niet meer woonruimte nodig

14 reacties op “Wouter Bos komt bier tappen in café Uilenstede

 1. Peter

  Gaat Bos nu al biertjes tappen om het pvda beginsel bij onze
  studenten te indoctrineren?
  How low can you go?

  Gelukkig zal bos binnenkort vertrokken zijn uit den haag,
  om a la wim kok het grote geld binnen te gaan harken.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hans van der Liet

  En altijd weer die linkse trek in kroketten. Dat was van JP de MP toch een geniale zet destijds, om de rooie opponenten met dat culinaire wapen de mond te snoeren in de A’veense gemeenteraad. Want ook de aspirant-raadsleden van de SP zijn al verslingerd aan die vreselijke, pardon, vleselijke verlokking.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Peter

  Als de kroketten maar heet genoeg zijn, ja dan snoer je die schrokkerige links menschen de mond wel.

  Over dat “wapenfeit” van JP weet ik niets, maar ik ben dan toch wel
  bang dat het daarbij gebleven is. Ik heb de man nog nooit op iets
  wat een wapenfeit zou moeten zijn kunnen betrappen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Rob Nijkamp

  Heel juist Peter, maar dat is dus wel de verantwoordelijke persoon voor ons land, wereldberoemd?! geworden in Amstelveen met in zijn kielzog Wouter Bos. Hans vertaalt dit als datgene wat gekozen wordt verdient ons volk. Daarbij vergeet Hans dat er de laatste 20 jaar in de regering niet is gekomen wat de nederlandse bevolking had gestemd.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Hans van der Liet

  Nou, de volkomen terchte steun aan de Irak-oorlog was toch ook een mooi wapenfeit waarmee JP de MP veel eer heeft ingelegd? Hij woonde trouwens net als Bos op Uilenstede, maar is daarna wel iets langer in Amstelveen blijven wonen.
  @ Rob: boeiende visie. Kan je dan even aangeven voor de laatste 20 jaar hoe de kabinetten eruit hadden moeten zien om in overeenstemming te zijn geweest met de volkswil (die jij meent te kennen)?

    /   Beantwoorden  / 
 6. hmmm

  Hmm …. Naast de fractieleider van de tweede kamer mevrouw Hamer is Remco pols er ook in geslaagd om PvdA leider Wouter Bos naar Amstelveen te halen: Dat belooft veel goeds met alle belangrijke zaken die voor amstelveen op de rol staan.
  Toch een heel verschil met die Raat van de VVD die geen enkel VVD-kopstuk geinteresseerd krijgt in amstelveen en alleen zijn PvdA baas wethouder Ascher uit amsterdam heeft uitenodigd:
  deze Raat is duidelijk een geisoleerd figuur binnen de VVD, die met zijn rare acties jegens allochtonen en zijn pleidooien voor dure huizen in onze mooie gemeente zich van alles en iedereen vervreemdt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   Hmmmm, beste anoniempje, wat heeft het voor nut om allerlei ouwe koeien, die niet eens waar zijn uit de sloot te halen.? Zo neemt niemand je serieus.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Hans van der Liet

  Ach, daar is die zonderlinge gek ook weer. Maandag j.l. Zeker de bijeenkomst met ex-minister Nicolai gemist? Dacht ik al.
  Allochtonen, bedoel je daar dat Marokkaanse straattuig mee dat Raat van zich heeft afgemept?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Peter

  Hamer, Bos, Pols ja dat is wel het puikje van de partij van de armoe.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Hans van der Liet

  Nou, de echte have nots schijnen zich door de PvdA in de steek gelaten te voelen. Dus sindsdien is de PvdA de Partij van de Allochtonen. Maar die hebben we weer amper in Amstelveen. Dus in onze gemeente mag ze zich nog Partij van de Arbeid noemen. Vind ik.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   Oh, jaaaaaaaaaaaa??????

     /   Beantwoorden  / 
   1. Peter

    Jij doelt met deze vraag op de niet aanwezigheid van allochtonen in Amstelveen?

      /   Beantwoorden  / 
 10. Hans van der Liet

  Het mooiste van alles is nog, dat Frank aka Kees liever niet ziet dat donkere mensen uit de Bijlmer zich in Amstelveen komen vestigen. Dus arme blanken wil hij hier wel graag vestigen in Amstelveen en rijke negers moeten maar opzouten naar Wassenaar of Blaricum zeker. En zo iemand geeft dus les aan een school hè?! Eigenlijk kan-ie best SP stemmen, die zien dat precies zo.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Frank Bikker

  Hahahahahahahha, onze Peter heeft het weer voor elkaar. Ik ken hem al 30 jaar. Hij verandert ook nooit.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.