PvdA bezoekt huis-aan-huis bewoners Groenelaan

Terwijl in Bovenkerk het CDA donderdag (4 februari) met wijkbewoners hoopt te praten, zwalken de PvdA-kandidaten voor het raadslidmaatschap en andere leden van de plaatselijke partijafdeling die avond door Groenelaan. Om van de inwoners van de wijk te horen wat daar goed gaat en wat beter kan. De actie is een onderdeel van de landelijke PvdA-campagne ‘Iedereen telt mee’. In heel Nederland zoekt de partij de kiezers de komende weken thuis op.“In moeilijke economische tijden moeten we kiezen en wij kiezen dan sociaal”, zegt PvdA-kandidaat voor de gemeenteraad Jeroen Brandes, die het zogenoemde canvassen in Amstelveen organiseert. “Betaalbare woningen, mantelzorg en voldoende activiteiten voor de jeugd zijn onze speerpunten. Maar we gaan donderdag vragen wat bewoners van Groenelaan zelf graag in hun buurt zien gebeuren.”

De opmerkingen van de bewoners worden volgens de Brandes verzameld. Hij zegt dat de bewoners nog vóór de raadsverkiezingen op 3 maart krijgen te horen wat de partij daarmee doet.

Lees ook:Zorg, wonen en meedoen speerpunten voor PvdA
Lees ook:PvdA: B’kerk kent Noorddamcentrum niet’
Lees ook:Brandes: ‘Gemeente steunt mantelzorg’
Lees ook:PvdA wil juist in crisis college blijven
Lees ook:PvdA: ‘Sociale woningbouw uit alle plannen gehaald’

6 reacties op “PvdA bezoekt huis-aan-huis bewoners Groenelaan

 1. Rob Nijkamp

  Dat weten de bewoners nu ook wel. Er wordt niks gedaan met de opmerkingen. Maar blijf gewoon in dromenland rondlopen, de echte wereld is hard en moeilijk. Maar misschien zijn er mensen die blij zijn met het krijgen van de bekende roos terwijl de feitelijke betekenis al lang gelden verloren is gegaan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   Zie Kok, die brulde namens het FNV: Dit pikken we niet, via kreten als exorbitante zelfverrijking tot zijn verhoor over de huidige recessie, waarbij hij flink wat boter op zijn hoofd heeft. De PVV en de SP zijn dergelijk soort types eeuwig dankbaar en daar kan geen rode roos aan helpen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Johan Bos

    Ach, wie geen slecht of uiterst selectief geheugen heeft, niet kan liegen en draaien, de medemens lokken met loze beloften (met garantie tot de uitgang van het stemhokje) is nu eenmaal ongeschikt voor de politiek. Het zijn basiseigenschappen die men nodig heeft voor dat metier.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank Bikker

     Ach, Johan,gedeeltelijk waar, er zijn ook genoeg politici die desondanks allerlei gedraai en gekonkel goede dingen voor de mensen hebben bekokstoofd. Zo zwart/wit hoeft het nou ook weer niet. Mensen zoals jij zijn er als het goed is om ze op een enigszins recht spoor te houden. Daar bedoel ik niet het soort journalisten mee, die alleen lippendienst bewijzen aan een bepaalde belangengroep. Een voorbeeld zijn de zogenaamde Oranjewatchers.

       /   Beantwoorden  / 
 2. hmmm

  hmmm ….. de temperatuur valt vandaag mee, dus daar kan het niet aan liggen: toch hebben we de koukleumen van de PvdA nog niet gezien.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   Het duurde ze zeker te lang voordat jij uit je bed gekomen was.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.