Groeiend D66 neemt afscheid van voorzitter

Benjamin van den Broek neemt donderdag (30 oktober) afscheid als voorzitter van de lokale afdeling van D66, tijdens de ledenvergadering in De Bolder (20.00 uur). Van den Broek treedt statutair af wegens het bereiken van de maximale zittingstermijn van zes jaar. Tijdens de ledenvergadering wordt ook een nieuwe voorzitter gekozen. Gedurende de laatste zes jaar, onder het voorzitterschap van Van den Broek, steeg het aantal leden met twintig procent. De stijging zet volgens de afdeling nog steeds door.  Van den Broek gebruiken wil de beschikbaar komende tijd gaan gebruiken voor het ondersteunen van de Joodse gemeente Klal Israel. Op de ledenvergadering zijn ook niet-leden welkom.  

Lees ook:Bestuur D66 vernieuwd
Lees ook:Benjamin van den Broek voorzitter open Joodse Gemeente
Lees ook:Nieuw bestuur Rode Kruis
Lees ook:Van Ginkel voorzitter D66
Lees ook:SP: Kritiek op kieslijst oorzaak schorsing Pino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.