BBA-kandidaten persoonlijk van deur tot deur

Kandidaten van de lokale partij Burgerbelangen (BBA) hebben de laatste weken persoonlijk bij 37 duizend huishoudens in de stad de helder verwoorde kernpunten van haar programma (in de vorm van een folder) bezorgd. Dit weekend eindigde de huis-aan-huis actie. Burgers spraken de bezorgende kandidaten vaak aan over wat hen bezig houdt, meldt de partij. ‘Velen toonden er ook hun waardering voor dat de kandidaten de informatie persoonlijk bezorgen,’ meldt de partij, die mede met de aanpak haar slogan ‘dichtbij’ meent waar te maken. Vrijdag (3 maart) zijn de BBA-kandidaten tijdens de weekmarkt in de vershoek te vinden met een verkiezingskraam. Zaterdag (4 maart) delen zij gele rozen in alle winkelcentra uit.

Lees ook:Burgerbelangen kruipt in haarvaten van de wijken
Lees ook:42 sollicitanten burgemeester Ouder-Amstel
Lees ook:Ontmoetingssessie met GroenLinks
Lees ook:Brandes weer lijsttrekker PvdA
Lees ook:Remkes: Raadslid moet VOG overleggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.