Meerderheid raad achter bouw in polder

De in een notitie van CDA, VVD en PvdA vastgelegde uitgangspunten voor de toekomst van de Bovenkerkerpolder, waarin – anders dan tot nu toe – de mogelijkheid van bescheiden woningbouw bij de Nesserlaan open wordt gehouden, zijn woensdagavond (8 februari) door een meerderheid van de gemeenteraad vastgesteld. GroenLinks en D66 stemden tegen. Zij noemden de notitie overbodig. Volgens D66 is woningbouw in de polder voorlopig niet nodig. De CDA-fractie was verdeeld. De raadsleden Frans Wesselingh en Alex Prinsen van die partij stemden tegen. Zij hebben moeite met de voor bebouwing aangewezenb locatie in de polder.

Lees ook:Bouw in polder verdeelt coalitie
Lees ook:Provincie: bos aan randen Bovenkerkerpolder
Lees ook:Bouw in Bovenkerkerkerpolder geen taboe meer voor raadsmeerderheid
Lees ook:GroenLinks wil bos bij Westwijk
Lees ook:Coalitie houdt bouw in Bovenkerkerpolder mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.