Magazine over A9, Stadshart en AV-lijn

Naast het zogenoemde belevingscentrum aan het Stadsplein (boven de bibliotheek) komt er een gelijknamig magazine om uit te leggen hoe de grote projecten – verbreding A9, ombouw Amstelveenlijn en vernieuwing Stadshart – worden uitgevoerd: Magazine Amstelveen InZicht.

De gemeente geeft het samen uit met Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram. He verschijnt twee keer per jaar, voor het eerst eind oktober. Het valt dat of begin november bij iedere Amstelvener op de mat. Het wordt namelijk huis-aan-huis verspreid tussen 28 oktober en 8 november.

In het magazine staan artikelen over de drie projecten.

Wie het magazine niet ontvangt, kan een exemplaar ophalen bij het Belevingscentrum Amstelveen InZicht of het raadhuis. Bet Belevingscentrum aan het Stadsplein 103 (2e etage Bibliotheek Amstelland) kan met alleen woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag terecht, van 12.00 tot 17.00 uur (donderdag tot 19.00 uur) terecht, alsmede elke eerste en derde zaterdagmiddag van de maand (12.00 tot 17.00 uur).

www.amstelveeninzicht.nl.

 

 

Lees ook:Infocentrum A9, Stadshart en AV-lijn gaat open
Lees ook:Drieduizend bezoekers bij Infocentrum A9, Stadshart en AV-lijn
Lees ook:Lichtpresentatie om naar info te lokken
Lees ook:Fietsexcursie A9
Lees ook:Infocentrum A9, Stadshart en AV-lijn open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.