B&W vergaderen in Oude Dorp

Volgende week dinsdag (18 november) houdt het college van B&W zijn wekelijkse vergadering in het Oude Dorp. Dat gebeurt op uitnodiging van het wijkplatform in die buurt. De vergadering vindt plaats in het voormalige stationsgebouw, waar tegenwoordig een horecazaak is gevestigd. Sinds eind oktober vergaderen B&W elke maand één keer bij een instelling, in een wijkcentrum, bij een onderneming of een andere organisatie. Dus niet meer standaard in het raadhuis.

Het Oude Dorp is een bijzonder stukje Amstelveen, bindt de gemeente. Vooral de laatste jaren kwam en door de vele horeca een uitgebreid uitgaansleven op gang. Maar er wonen ook mensen en er zijn winkels. Op dit moment voert de gemeente gesprekken met bewoners, ondernemers en horeca om samen een visie voor de toekomst te ontwikkelen.


Vorige maand vergaderde het college bij de Olmenhof. Of dat ook voor de zorg iets heeft opgeleverd, is nog onduidelijk. Overigens zijn de vergaderingen van B&W als het er op aankomt besloten.  

Lokale bedrijven, instellingen of andere organisaties kunnen het college uitnodigen. Het college vergadert via haar normale agenda en zegt na de vergadering graag een kijkje te nemen in de organisatie of de buurt.

Uitnodigen kan via de website: www.amstelveen.nl bij de knop ‘College vergadert buiten de deur. Ook bij u?’

 

Lees ook:B&W gaan ook buiten raadhuis vergaderen
Lees ook:B&W bij Boemerang
Lees ook:B&W vergaderde in Van der Togt Museum
Lees ook:B&W tussen de fietsen
Lees ook:Vanavond kerstsamenzang in Oude Dorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.