Bewapende Amstelvener onder invloed gepakt

logopolitieamsterdamamstellandIn Ter Aar is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 27-jarige Amstelvener aangehouden. Hij bleek bij een controle te hebben gereden onder invloed van drugs en ook een verboden wapen bij zich te hebben.

Het was trouwens niet de eerste keer was dat hij wegens rijden onder invloed werd aangehouden. Zijn rijbewijs is ingenomen. Zowel het wapen als de drugs in zijn auto zijn in beslag genomen. Ook moet hij zich bij het Centraal Bureau Rijbewijzen melden voor een onderzoek omtrent rijvaardigheid.

 

 

Lees ook:Automobilist met cocaine aan boord aangehouden
Lees ook:Dertien aanhoudingen op 533 verkeerscontroles
Lees ook:Snelheidsduivel met slok op
Lees ook:Verdachte van diefstal rijdt onder invloed
Lees ook:Drugsverdachten aangehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.