Woning dicht wegens vuurwapens

250px-Walther_P99_9x19mmOp last van burgemeester Bas Eenhoorn is een woning aan de Laan van de Helende Meesters voor drie maanden gesloten wegens aanwezigheid van wapens.

De politie vond in de woning enkele vuurwapens en een grote hoeveelheid geld. De burgemeester ging tot sluiting van de woning over op basis van artikel 174a van de Gemeentewet. Dat handelt over de openbare orde.

Gemeente Amstelveen en politie voeren geregeld onderzoek uit op adressen waarvan de gegevens niet kloppen. In dat kader bezochten ze verscheidene woningen aan de Laan van de Helende Meesters, waar niemand stond ingeschreven, maar wel energie werd gebruikt.

De politie arresteerde bij invallen twee mannen. In één woning zijn dus vuurwapens en geld gevonden, geen wietplantages. In 2018 zijn inmiddels al wel zes andere woningen gesloten omdat er hennepplantages bleken te zijn gevestigd.

 

Lees ook:Weer twee drugswoningen gesloten
Lees ook:Zeven plantages in twee weken opogerold
Lees ook:Drugsverdachten aangehouden
Lees ook:Weer vier wiet-woningen dicht
Lees ook:Open dag bij nieuw Mozaïek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.