Ramkraak AH Westwijkplein

©Roel Dijkstra-VlaardingenPolitie afzetlint niet betredenVan de daders nog geen spoor, maar gisternacht zorgden zij wel voor een ravage aan het Westwijkplein, waar een ramkraak bij Albert Heijn werd gepleegd. Waarschijnlijk hadden de daders het op de pinautomaat gemunt. Iedereen die meer informatie kan geven, wordt nu verzocht de politie te helpen bij haar zoektocht en contact op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Ook beelden kunnen de politie helpen. De voorgevel van AH is in de nacht van 30 op 31 januari omstreeks half vier met een in Hoofddorp gestolen auto vernield en werd vermoedelijk daarna in brand gestoken.

Wethouder Herbert Raat, die zelf in Westwijk woont, spreekt net als de beheerder en het personeel van de vestiging zijn afschuw erover uit. Ook burgemeester Bas Eenhoorn bezocht de ravage. Maar volgens bewoners was het niet de vraag óf, maar wanneer de ramkraak zou plaatsvonden. Dat zeggen zij op sociale media.

 

 

 

 

 

Lees ook:‘Geramde’ Albert Heijn Westwijk weer open
Lees ook:Ramkraak in gemeentehuis
Lees ook:Drie auto’s met vuurwerk vernield aan Max Havelaarlaan
Lees ook:Gestolen auto met baby aan boord klem gereden
Lees ook:Jonge Amstelvener verdacht van diefstallen uit auto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.