Overvallen man gewond

De politie is op zoek naar getuigen, die iets weten te vertellen over de ontvoering op donderdag (7 december) van een man (38) uit Amstelveen-Noord. Hij is zwaar mishandeld en daarbij ook geraakt.

Door enkele mannen werd hij rond 18.00 uur in de buurt van zijn auto in de Anna Pawlowastraat, in Kronenburg, mishandeld en gedwongen in zijn te stao0oen. Urenlang is hij daarin rond gereden en tenslotte los gelaten in het Amsterdamse Bos. In het ziekenhuis zijn later zijn verwondingen verzorgd.

De man is vermoedelijk rond 17.50 uur door meerdere mannen bij zijn auto op de Anna Pawlowastraat in Amstelveen overmeesterd en kort daarna mishandeld. Hij is enkele uren rondgereden in een auto – met een kenteken waarin de letters KFL voorkomen – en in het Amsterdamse Bos los gelaten. De wagen was een rode Audi. Wie die auto heeft zien rijden of iets meer van de gebeurtenis weet, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Misschien staat de gebeurtenis op door camera’s van burgers of bedrijven opgenomen beelden. Ook die wil de politie graag zien.

 

Lees ook:Op vd Hooplaan ontvoerde man terecht
Lees ook:Man aan Meander door rover zwaar gewond
Lees ook:Politieschoten op autodieven in Amstelveen
Lees ook:Tweetal aangehouden wegens inbraak
Lees ook:Auto uitgebrand op Uilenstede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.