Uitslaande brand dichtbij Schiphol

De brandweer is nog steeds bezig met nablussen en denkt daar de hele dag voor nodig, na een vannacht in aquariumbedrijf Aquaasan Corals aan de Schipholweg in Boesingeliede uitgebroken uitslaande brand.

De rook ging in de richting van de A9. Daarom stelde Rijkswaterstaat daar een snelheidsbeperking in. De loods van het bedrijf ligt vlak bij Schiphol, maar het vliegverkeer werd kennelijk niet door de rook gehinderd.

Omstreeks half zeven vanmorgen (woensdag) gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. Overlast voor verkeer op de A9 was vooral ontstaan tussen knooppunt Raasdorp en Haarlem Zuid. Volgens de ANWB waren er omstreeks 07.00 uur nog drie rijstroken dicht waren, maar Rijkswaterstaat sprak dat laatste weer tegen. Er zou alleen een snelheidsbeperking gelden.

 

 

Lees ook:Uitslaande brand aan Uiterweg, Aalsmeer
Lees ook:Boerderij uitgebrand aan Ringdijk
Lees ook:Aalsmeerse woning door brand verwoest
Lees ook:Uitslaande brand aan Van der Hooplaan
Lees ook:Vrouw omgekomen bij brand De Kwakel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.