Twee woningen Westwijk dicht wegens wietteelt

Het is weer zover. Op last van burgemeester Mirjam van ’t Veld werden woensdag en donderdag (9 en 10 september) aan respectievelijk Asserring en Rosa Spierlaan, beide in Westwijk, twee woningen (voor drie maanden) gesloten wegens drugs. Beide waren ingericht voor grootschalige hennepteelt. De gemeente kreeg van de politie de proces-verbalen, op basis waarvan tot sluiting is overgegaan, op grond van de Opiumwet.

In de woning aan de Asserring was door de politie in twee slaapkamers op de eerste etage 250 hennepplanten en 20 assimilatielampen gevonden, evenals allerlei attributen die nodig zijn om de hennepkwekerij te exploiteren. Stroom werd illegaal afgetapt.

In de woning aan de Rosa Spierlaan zijn in drie kamers in totaal 400 volgroeide hennepplanten en 12 assimilatielampen aangetroffen. De betreffende ruimtes waren voor dit doel professioneel geoutilleerd, er werd stroom illegaal afgetapt en er zijn een airco-unit en een bewateringsinstallatiezijn in de badkamer gevonden

 

Lees ook:Weer ‘hennephuis’ dicht, 758 planten
Lees ook:Twee wietwoningen dicht
Lees ook:5-kamerwoning gesloten wegens hennepteelt
Lees ook:Huis Nesserlaan dicht wegens wietteelt
Lees ook:Weer vijf wietplantages opgerold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.