Weer drugshuis gesloten

Er is weer eens een woning, de zoveelste, gesloten wegens handel in drugs. Donderdag  (9 juli 2015)  heeft burgemeester  Mirjam van ’t Veld een woning laten sluiten aan de Catharina van Clevepark in Randwijck, voor drie maanden gesloten.

Uit de woning werd handel in verdovende middelen gedreven. De gemeente ontving van de politie het proces-verbaal op basis waarvan is besloten tot sluiting over te gaan. De sluiting van de woning betreft een openbare orde sluiting op grond van de Opiumwet.

Lees ook:Weer ‘hennephuis’ dicht, 758 planten
Lees ook:Weer hennepwoning gesloten
Lees ook:5-kamerwoning gesloten wegens hennepteelt
Lees ook:Weer woning dicht wegens wietteelt
Lees ook:Weer twee drugswoningen gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.