Straatroof met lichamelijk letsel aan lindenlaan

Een 43-jarige bewoner van de Lindenlaan werd vrijdagmorgen vroeg op straat beroofd, nadat hij zijn woning had verlaten. Dat gebeurde toen hij in zijn auto wilde stappen. Een andere auto stopte naast hem, waarvan de inzittenden hem belaagden en met een mest in de arm staken. Door hard weg te rennen wist de man te ontsnappen en verdere verwondingen te voorkomen, maar de daders namen wel zijn jas en paspoort mee. In het ziekenhuis werd het slachtoffer behandeld voor zijn verwondingen. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Lees ook:Ramkraak in gemeentehuis
Lees ook:Twee auto’s in brand gestoken
Lees ook:Man met mes bedreigd in Westwijk
Lees ook:Gemeente wil vernieling hangplek op daders verhalen
Lees ook:Liquidatie in Buitenveldert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.