Vrouw mishandeld bij parkeerruzie

Op het parkeerterrein bij de viskraam voor Kings Almarkt op de Rembrandtweg werd vorige week woensdag een 49-jarige vrouw mishandeld door een man. Het doorrijden met haar auto op de parkeerplaats werd verhinderd door een op de rijbaan geparkeerd busje. Met de bestuurder ervan ontstond een woordenwisseling, maar hij zette de wagen toch weg. Later liep de vrouw terug, om de man aan te spreken over zijn gedrag. Opnieuw ontstond ruzie en liep uit op een vechtpartij, waarbij de vrouw schaafwonden opliep en schade aan sieraden en kleding. De man werd later aangehouden op de Beneluxbaan.

Lees ook:Invalidenvoertuig van 92-jarige vernield
Lees ook:Politie zoekt getuigen van ruzie op Molenweg
Lees ook:Ongeluk met gestolen auto op Beneluxbaan
Lees ook:Winkeldieven stelen kleding, wijn en levensmiddelen
Lees ook:Getuigen van aanrijding met letsel gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.