Scooterrijder mishandeld bij verkeersruzie

Het begon met een verkeersruzie, maar eindigde in een stevige vechtpartij, vorige week woensdag op de Amsterdamseweg. Een 27-jarige automobilist kreeg het aan de stok met een andere man (33) en mishandelde hem. De automobilist moest keren, omdat de weg was afgesloten. Toen hij daarmee bezig was, kwam de andere man aangereden op een scooter. Hij kon de auto met moeite ontwijken. Maar dat was voor de automobilist niet voldoende. Die stapte uit en begon de scooterrijder te slaan en te schoppen. Ook bedreigde hij de scooterrijder met een voorwerp. Gealarmeerde politiemensen konden hem aanhouden.Een andere automobilist (39) kwam donderdagmiddag in botsing met een 16-jarige scooterrijder, op de Bosrandweg. De scooterbestuurder is met botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook:Racen leidt tot afnemen rijbewijs
Lees ook:Twee fietsters gewond bij ongelukken
Lees ook:Uit de bocht gevlogen
Lees ook:80-jarige vrouw met fiets geschept
Lees ook:Scooterrijder (16) rijdt door na ongeval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.