Spookrijder aangehouden wegens agressief rijgedrag

Op de Bosrandweg, bij de rotonde met de Nieuwe Meerweg, kreeg een 56-jarige man uit Zwaanshoek vorige week een proces–verbaal wegens agressief en onveilig rijgedrag. Er stond een lange rij auto’s – meer dan zevenhonderd meter lengte – te wachten voor een open brug. De man uit Zwaanshoek negeerde het inhaalverbod (een dubbel doorgetrokken streep) en reed de hele rij voorbij op de verkeerde weghelft. Ongeveer 100 meter voor de rotonde werd hij geconfronteerd met tegenliggers. Toch  reed hij door, zodat de tegenliggers de berm in moesten om hen te ontwijken. Toen hij door de politie staande werd gehouden, bleek hij ook een klein kind in zijn auto te hebben.

Lees ook:Aanrijding op Rembrandtweg
Lees ook:Aangereden vrouw (18) buiten levensgevaar
Lees ook:Te hard met motor over Beneluxbaan
Lees ook:Politie zoekt getuigen van mishandeling
Lees ook:Rotonde vervangt verkeerslichten Sportlaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.