Tientallen snelheidsovertreders gepakt op Beneluxbaan

Ongeveer zeventig snelheidsovertredingen constateerde de politie vorige week op de Beneluxbaan. Er werden controles gehouden op maandagmiddag en dinsdag-, qoensdag en donderdagavond.  Maandag zijn erf processen verbaal opgemaakt wegens te hard rijden en één keer voor rijden door rood licht. Dinsdag zijn veertien mensen bekeurd voor het overtreden van de snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 96 kilometer oer uur, waar maximaal vijftig kilometer mag worden gereden. Woensdag werden negentien snelheidsovertredingen geconstateerd. Toen werd bij één automobilist 102 kilometer per uur gemeten. Donderdag werden 23 overtreden van de maximumsnelheid betrapt. De hoogst gemeten snelheid was toen 98 kilometer per uur.

Lees ook:Verkeerscontroles op Beneluxbaan en Sacharovlaan
Lees ook:Te hard met motor over Beneluxbaan
Lees ook:Met slok op 200 kilometer per uur…
Lees ook:Amstelvener rijdt bijna 190 – rijbewijs kwijt
Lees ook:Snelheid scootmobiel niet omhoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.