Vier Amstelveners naar ziekenhuis wegens koolmonoxide

Als gevolg van koolmonoxide vergiftiging in een woning aan de Goeman Borgesiuslaan zijn vrijdag (21 maart) vier Amstelveners overgebracht naar het ziekenhuis. Twee vrouwen, een man en een baby. De brandweer was rond half negen gealarmeerd door de ambulancedienst. Die was gebeld door een zich onwel voelende bewoner. Bij het betreden van de woning, ging de koolmonoxidemeter van de dienst af, waarna de brandweer dus werd gealarmeerd. Die constateerde een sterl verhoogde koolmonoxideconcentratie. Die werd vermoedelijk veroorzaakt door een niet goed werkende ketel. Er waren er twee aanwezig, die werden uitgezet.

Lees ook:Koolmonoxide door defecte CV-ketel aan Kierkegaard
Lees ook:Vrouw omgekomen bij brand De Kwakel
Lees ook:Brandweer: rustige jaarwisseling
Lees ook:Vijf mensen gewond door Koolmonoxide aan Mont Blanc
Lees ook:Explosie aan Amstelveenseweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.