Zweedse bushuisjes….

Verscheidene Amstelveese bushokjes zijn omgetoverd tot Zweedse huisjes, zogenoemde stuga’s.  Het is reclame voor het doorbrengen van vakante in Zweden. Het bureau voor toerisme van dat land startte de campagne ‘Zuid-Zweden, iets anders’. Onderzoek door VisitSweden wees uit dat veel Nederlanders tijdens hun vakantie rust, zon en warmte willen. Volgens het bureau is Zweden dan een goede optie en het licht op 790 kilometer afstand dichter bij dan Spanje, Italië of het zuiden van Frankrijk. Het land is gemakkelijk bereikbaar met de boot en auto. Het bureau zegt dat men aan de zuidelijke kust kan zonnebaden, maar er is ook rust en ruimte te vinden. En avontuur in de bossen en met de kano op een van de vele meren.

Lees ook:Latin-fusion band in Openluchttheater
Lees ook:Zomerprogramma Volksuniversiteit
Lees ook:Zomerprogramma bij Volksuniversiteit
Lees ook:Amstelveense fietser doet 4,3 kilometer per rit
Lees ook:Nomad met ‘Pak Lekker Alles’ in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.