GroenLinks bejubelt Zuidtangent op Valentijnsdag

Marijke Vos

Het busstation in het Stadshart is een van de locaties die een delegatie van GroenLinks Noord-Holland op Valentijnsdag (maandag) aandoet. Zij is daar om 08.45 uur. De partij viert op die 14e februari, de internationale dag van de liefde, ook een verjaardagsfeestje. De Zuidtangent bestaat namelijk bijna tien jaar. Die snelle en frequente bus rijdt van Amsterdam Zuidoost via Schiphol naar Haarlem rijdt en is ook een verbinding tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC. Op Valentijnsdag zetten onder anderen GroenLinks-kandidaten Marijke Vos en Lene Grooten de reizigers van de Zuidtangent in het zonnetje.De tocht, onder net motto ‘GroenLinks houdt van OV’ begint is om 08.00 uur op station Bijlmer Arena. De safdeling  Zuidoost deelt aldaar zoete lekkernijen uit. Om half negen stappen Eerste Kamerkandidaat Marijke Vos en Provinciale Statenkandidaten voor Noord-Holland Lene Grooten, Ellen Raadschelders, Njal van Woerden en Paulien Gankema op de Zuidtangent 300 richting Haarlem. Onderweg stappen ze op diverse stations uit. Bij Zuid WTC stapt er een ploeg GroenLinksers op bus 310 en ergens onderweg zullen zij elkaar vinden… Bij de haltes in Amstelveen, Hoofddorp en Haarlem ontvangen leden van GroenLinks de reizigers met Valentijnskaarten en rinkelende fietsbellen. Geplande aankomsttijden: 8.00 uur op Station Bijlmer/Arena; 8.45 uur op Busstation Amstelveen; 9.30 uur op Treinstation Schiphol; 10.45 uur op Station Hoofddorp en 12.00 uur op Station Haarlem

Lees ook:Nieuwe haltedisplays busstation
Lees ook:Alternatief voor Zuidtangent bij Panta Rhei
Lees ook:B&W: openbaar vervoer bij bezuinigingen op peil
Lees ook:‘Verboden liefde’ voor openbaar vervoer
Lees ook:Grotere bussen en vaker rijden naar Schiphol

7 reacties op “GroenLinks bejubelt Zuidtangent op Valentijnsdag

 1. Bob

  Het is fijn dat GroenLinks feestelijke dagen in het vooruitzicht heeft. Met de dalende lijn in de peilingen kan een beetje troost er best bij.

    /   Beantwoorden  / 
  1. els

   Hahah precies wat ik dacht!

     /   Beantwoorden  / 
 2. peter

  Misschien gaat die Marijke Vos zich eens bezig houden met de families van die, dankzij haar gifboot, overleden Ivoorkust mensen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. sis

  lang, leve niet die rolstoelontoegankelijke bus, het is mijn vriendin schriftelijk verboden om met een grote rolstoel met die bus mee te gaan en haltes zijn niet voldoende aangepast.
  Ook al ga je met een kleinere niet el.rolstoel,dan moet je iemand meenemen om de rolstoel in de bus vast te zetten, enz.
  Lang leve het zelfstandig functioneren van een rolstoelgebruiker. Groen links is ziende&horende blind incl. die Marijke Vos e.a…

    /   Beantwoorden  / 
 4. peter

  Groen linksers die her en der instappen en lollige dingen doen, het is zum Kotzen. Zeker een verkiezing nakend, gelukkig zijn we hier in Amstelveen (bijna) niet gek.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Mark de R.

  Halte Oranjebaan wordt niet aangedaan:)

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   Daar stap ik sowieso nooit in. O.V. is een crime zoals meneer Johan Bos graag duidelijkt probeert te maken, en waarin ik hem absoluut steun.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.