Nieuwe dienstregeling Connexxion

Per 14 december gaat de nieuwe dienstregeling van Connexxion in. Die houdt onder meer in dat de lijnen 125 (Amstelveen-Utrecht), 144 (Uithoorn-Amstelveen-Amsterdam) en 251 en 272 (beide Uithoorn-Amstelveen) vervallen. De lijnen 142, 170, 272 en 172 worden als alternatieven geadviseerd. Lijn 146 stopt in het vervolg bij alle haltes tussen Amstelveen en Uithoorn en krijgt er meer in Amstelveen, namelijk bij Bankrashof en Grote Beer. Lijn 170 gaat van maandag tot en met zaterdag overdag elke tien minuten rijden tussen Uithoorn en Amsterdam CS. De nachtlijn N71 rijdt voortaan ook op donderdag.

Lees ook:Connexxion: 270 nieuwe bussen
Lees ook:Buslijn 186 naar ziekenhuis wordt opgeheven
Lees ook:Tabak:┬┤Geen hiaat tussen aanleg N/Z-lijn en tramlijnen┬┤
Lees ook:Grotere bussen en vaker rijden naar Schiphol
Lees ook:Nachtlijn 354 stopt weer bij busstation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.