Nachtlijn 354 stopt weer bij busstation

De nachtlijn 354 gaat weer stoppen bij het busstation Amstelveen. Dat is onderdeel van de nieuwe dienstregeling van het GVB. Ook gaat een twee jaar durende proef van start met lijn 300. Die Zuidtangent van Amsterdam Bijlmer, via Amstelveen naar Haarlem, gaat 's nachts met een uursfrequentie rijden. De Connexxion nachtlijnen, die het busstation al aandeden, blijven daarnaast gehandhaafd.Het busstation raakte de stop van lijn 354 (naar Waardhuizen) enkele jaren geleden kwijt als gevolg van de herverdeling van de vervoersgebieden tussen GVB en Connexxion. Het busstation kwam buiten het gebied van het GVB te liggen. Wie uit het Stadshart kwam, bijvoorbeeld uit P60, moest daardoor lopen naar de dichtstbijzijnde halte op de Beneluxbaan.

 

Lees ook:Lijn 65 verdwijnt, 66 wordt 166
Lees ook:Ontbreken nachtbus P60-Uilenstede is ‘onwenselijk’
Lees ook:Bus 175 verdwijnt
Lees ook:Brandes wil beter busvervoer in Amstelveen
Lees ook:Kortere lijn 199 blijft toch ‘s avonds rijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.