Theaterdiner en inschrijfmoment Panta Rhei

Foto: Scholengemeenschap Panta Rhei

Op donderdag 22 en vrijdag 23 maart verzorgden leerlingen van de Amstelveense scholengemeenschap Panta Rhei een theaterdiner in de aula voor ouders en medewerkers.

Het was een samenwerking van de eerste- en tweedejaars leerlingen van de expressieklas en de kookklas. Twee avonden achtereen kwamen ouders en medewerkers genieten van een spectaculair driegangen diner met entertainment. De avond stond onder leiding van docenten van de kook- en expressieklassen. De gerechten, bereid en geserveerd door leerlingen van de kookklas, werden afgewisseld met stukjes theater met zang en dans door leerlingen van de expressieklas.

Met deze theaterdiners konden de leerlingen laten zien wat zij dit jaar in de kook- en expressieklas geleerd hadden. Teamleider Rudi Seip prees alle deelnemers om de geweldige prestatie die ze neergezet hadden.

Foto: Sg Panta Rhei

Voorlichtings- & inschrijfmoment

Voor leerlingen in groep 8 die nog niet zijn ingeschreven op een school voor voortgezet onderwijs, organiseert Panta Rhei op woensdag 18 april van 19.00 tot 20.30 uur een voorlichtings-/inschrijfmoment aan de Pandora 1 in Amstelveen. Er staan dan medewerkers paraat voor het beantwoorden van vragen over de inschrijving en het in orde maken van het papierwerk.

Meer informatie: http://www.sgpantarhei.nl/Groep_8/Aanmelden_tweede_ronde

 

Lees ook:Inschrijvingdag na Open dagen Panta Rhei
Lees ook:Directeur Panta Rhei stapt op
Lees ook:Reünie bij jubilerend Panta Rhei
Lees ook:Erik Holtslag nieuwe directeur Panta Rhei
Lees ook:Examenresultaat Panta Rhei verbeterd

Eén reactie op “Theaterdiner en inschrijfmoment Panta Rhei

  1. Frank

    Hartstikke goed zo’n presentatie van hun kunnen. Ik hoop dat er ook officiële belangstelling was.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.