International School ‘beste werkgever’

Keurmerk ‘Beste Werkgever’ is door Effectory uitgereikt aan de International School of Amsterdam (ISA) in de categorie Non Profit. De school is gevestigd aan de Sportlaan. Overigens werden meer organisaties in de sectie Non Profit tot Beste Werkgever uitgeroepen, namelijk: Gemeente Peel en Maas, Deltion College, Provincie Groningen, Waterschap Hunze en Aa’s, Woonstichting ‘thuis en VPRO.

Er waren ook andere categorieën waarin ‘beste werkgevers’ werden gekozen. In totaal beoordeelden 636.978 medewerkers van bedrijven en instellingen hun werkgever. Per sector zijn de winnaars zich een jaar kan ‘Beste Werkgever 2017-2018’.

Volgens de organisatie kenmerken de winnaars zich door ‘betrokkenheid en bevlogenheid’. Medewerkers gaven de school een 8,3 voor betrokkenheid, die bij organisaties zonder her keurmerk 7 zou bedragen.

“Wij belonen goed werkgeverschap al 15 jaar, maar sinds dit jaar doen we dat voor het eerst in de vorm van een officieel keurmerk”, zegt oprichter en leider Guido Heezen van Effectory.

Behalve Non Profit waren er de categorieën Profit en Zorg. In de laatste twee wonnen respectievelijk: Goedhart Bouwbeheer, URENCO, Bouwinvest, Interfood Holding, Rijk Zwaan, Wortell en Talen Vastgoedonderhoud (Profit) en Stichting SIG, Geriant, Frankelandgroep, Deventer Ziekenhuis en Bevolkingsonderzoek Zuid (Zorg).

 

Lees ook:Ziekenhuis genomineerd voor beste werkgever prijs
Lees ook:Ziekenhuis Amstelland in rop beste werkgevers
Lees ook:Keurmerk kwaliteit en veiligheid ziekenhuis verlengd
Lees ook:Drie ‘beste zakenrestaurants’ in Amstelveen
Lees ook:Lohuis beste directeur poppodia van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.