Creatieve dag leerlingen bij staking onderwijzers

Er mag dan in het basisonderwijs volgende week dinsdag (12 december) worden gestaakt, het wil niet zeggen dat de leerlingen niet kunnen worden opgevangen. Tijdens die dag van de lege schoollokalen kunnen ouders hun kroost naar de cultuurkoepel Platform C brengen (Volksuniversiteit, Muziek- en Dansschool en Kunstuitleen).

Om hen uit de brand te helpen wordt de kinderen een uitgebreid creatief programma aangeboden. Een supergave doe-dag (08:30 -14:45 uur), noemen de organisatoren het zelf. Die is bestemd voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Tekenen

De kinderen gaan onder andere tekenen, toneelspelen, dansen, muziek maken en met speksteen werken. De workshops worden gegeven door zeer ervaren en enthousiaste docenten. Men kan zijn kind) inschrijven via http://bit.ly/2BIaDPY

De kinderen moeten wel zelf een lunchpakket meenemen. Voor gezonde tussendoortjes wordt gezorgd.

 

 

 

Lees ook:Jeugdtheaterdagen in Pppentheater
Lees ook:Nieuwe cursussen in wijkcentra
Lees ook:Komend weekend festival ‘Kunst & Kids’
Lees ook:Buurtkamer KKC in de zomer open
Lees ook:Open Dag Muziek- en Dansschool Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.