Cursus spreken in het openbaar

Op de zaterdagen 18 en 25 november (10.00 uur) geeft docente Anita Hoyng de 2-delige workshop ‘Spreken in het openbaar’ bij de Volksuniversiteit aan het Stadsplein 97. De lessen duren twee uur. De cursus kost € 55.

Met een goede voorbereiding is het volgens de bieb niet nodig echt nerveus te zijn tijdens een toespraak. Als men maar uit het hart spreekt, raakt de spreker de toehoorders en hangen die aan zijn lippen, denkt de bieb.

In de cursus leren deelnemers door houding, emotie, taalgebruik en humor contact te maken met het publiek. Zij krijgen tips over opbouw van een toespraak opbouwt en de kans om te oefenen, zodat zij weten hoe hun sterke punten in te zetten om inspirerend en overtuigend te spreken.

Deelnemers ontvangen een hand-out. Voor wie een toespraak houdt voor een jarige, jubilaris, collega, afscheid of een andere bijzondere gelegenheid. Meer informatie en inschrijfmogelijkheden op www.vu-amstelland.nl.

 

Lees ook:Cursus werken met e-overheid afgerond
Lees ook:Eerste lichting cursus alcohol en verkeer
Lees ook:Cursus scootmobiel rijden in de Meent
Lees ook:Hetty Kleinloog komt leren schrijven over reizen
Lees ook:Scripties en rapporten leren schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.