Vijftien geslaagden winnen KLM-prijs

Op 15 plaatsen in heel Nederland heeft de KLM geslaagde scholieren verrast met gratis vliegtickets. Van de 210.000 scholieren die eindexamen deden, hadden zich er 45.000 aangemeld voor KLM’s Geslaagde Actie. Vijftien eindexamenkandidaten wonnen ieder twee KLM-vliegtickets.

Harm Kreulen, directeur KLM Nederland: ‘’Je tas aan een vlaggenstok hangen als je geslaagd bent is zo’n mooie Hollandse traditie, dat KLM als echt Hollands merk daar graag iets speciaals mee doet. Wij wensen iedereen die een ticket in zijn of haar rugtas heeft gevonden een prachtige reis. KLM is van alle Nederlanders en wij feliciteren alle geslaagden met het behalen van hun diploma.’’

Meedoen aan de actie was eenvoudig: eindexamenkandidaten konden vanaf 2 juni alvast virtueel hun vlag en schooltas uithangen op een speciale website. Als zij op 14 of 15 juni te horen hadden gekregen dat zij geslaagd waren én hun vlag en schooltas aan de vlaggenmast hadden gehangen, maakten zij kans op de tickets. Vanmorgen vroeg trok een team van KLM door het land om de schooltassen van 15 willekeurig gekozen winnaars te vullen met vliegtickets.

 

De hoofdprijzen zijn gevallen in Venray, Sint-Michielsgestel, Heemstede, Gouda en Denekamp. Geslaagden wonnen ieder twee vliegtickets naar een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld. Tien andere prijswinnaars vonden ieder twee vliegtickets naar een Europese KLM-bestemming naar keuze in hun schooltas.

 

Lees ook:Geslaagden AC in zonnebloemen gezet
Lees ook:Actie tegen zakkenrollers
Lees ook:Acht nieuwe jeugdtrainers voetbal
Lees ook:Fairtrade op z’n Duits op Stadsplein
Lees ook:Bestuurlijk rondje Randwijck ‘geslaagd’

5 reacties op “Vijftien geslaagden winnen KLM-prijs

 1. F. Wijlens

  Verder wens ik meer Maarten Frankenhuis in mijn land.

    /   Beantwoorden  / 
 2. F. Wijlens

  Ook wens ik meer Mossad en meine heilige Bundesbank te zien.

    /   Beantwoorden  / 
 3. shaklibatachat

  Joop verhaaltjes schrijvers en Mossad gaan niet er goed samen.

  Even on topic, ik ken zeker 1 A’vener die niet blij is met die vliegtickets.

    /   Beantwoorden  / 
 4. 1 Amstelvener

  Shaklibatachat, maak je geen zorgen. Die ene Amstelvener is tot zwijgen gebracht. Daar was geen Mossad voor nodig. Of toch?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.