Politie weer in actie bij examen KKC

kkcEen examenstunt van leerlingen van het Keizer Karel College (KKC) leidde er donderdagmorgen toe dat de politie moest ingrijpen. Zij hadden het toegangshek van de school afgesloten en WC-papier op bomen op het terrein aangebracht. Ook werd met meel gestrooid.

De leiding van het KKC kon de grap niet zo waarderen, vond dat er sprake was van vandalisme en waarschuwde de politie. De betrokken leerlingen vinden het allemaal niet zo erg, al geven zij tie dat een vuilnisbak per ongeluk in het water terecht kwam. Omstreeks 9 uur was de rust trouwens weergekeerd. Bij het KKC kwam de politie trouwens al vaker in actie wegens examenstunts.

 

 

 

Lees ook:‘Zilveren pluim’ van politie voor twee reddende burgers
Lees ook:Politie zoekt getuigen aanrijding Beneluxbaan
Lees ook:Lente-offensief gemeente tegen vandalisme
Lees ook:Auto te water bij Amsteldijk
Lees ook:Dodelijk ongeluk Noorddammerweg

Eén reactie op “Politie weer in actie bij examen KKC

  1. Frank Bikker

    Wat flauw van het KKC. Dit hadden ze toch onder elkaar kunnen oplossen. Dit soort grappen en grollen werden in mijn tijd op het KKC en ook op het HWC die toen nog op de Kastanjelaan zat al uitgehaald en ik ben 62. Wij gingen toen naar tante Greet van het Dorstige Hert, die ons rustig een colaatje schonk, vervolgens de school belde, nadat we natuurlijk afgerekend hadden. Na een half uurtje kwamen de leraren, waarop tante Greet met haar onvergetelijke Eucalypta stemmetje begon ” Jongens het is weer genoeg geweest, ik run geen kleuterschool” ons de tent uitbonjourde en wij omringd door een cordon leraren lachend en giechelend naar school werden gedreven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.