Open dag School of Understanding Amstelveen

De School of Understanding (SoU) houdt woensdag 30 september een ‘Day of Understanding’, in gewoon Nederlands: een open dag. Van 13.00 tot 15.00 uur staan de deuren van de nieuwe Amstelveense basisschool dan open voor het publiek.

Tijdens deze open dag kunnen ouders van potentiële nieuwe leerlingen, leerlingen zelf en andere belangstellenden vrijblijvend kennismaken met het nieuwe basisschoolconcept. Er worden korte films over de ontwikkeling van de school vertoond, bestuurslid Tijl Koenderink geeft een presentatie over de filosofie van deze recentelijk geopende school en bezoekers krijgen een uitgebreide rondleiding.

Er is ook een informatiemarkt waar de verschillende onderdelen van de SoU worden uitgelicht. De school biedt  internationale lesmethoden, flexibele schooltijden, tweetalig onderwijs en geïntegreerde opvang.

 

 

 

 

 

Lees ook:Nieuwe basisschool leidt op in geluk…
Lees ook:Schoollied School of Understanding
Lees ook:Ruim drie ton voor ‘School of Understanding’
Lees ook:Open dag bij P60
Lees ook:Cambridge certificaat voor HWC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.