Introductie digitale fotografie

Bij Volksuniversiteit Amstelland (Stadsplein 97) wordt zaterdag 13 oktober de workshop introductie digitale fotografie gegeven. Die begint ’s morgens om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.  De workshop is geschikt voor mensen die al een digitale camera hebben,  maar ook voor degenen die van plan zijn er een aan te schaffen. De verschillende functies en termen van de camera worden op een heldere manier uitgelegd, zegt de Volksuniversiteit. Meer informatie op de website, www.vu-amstelland.nl of bij de balie op Stadsplein 97 in Amstelveen, tel. nr. 020-5451424.

Lees ook:Introductie digitale fotografie
Lees ook:Workshop reisfotografie bij Volksuniversiteit
Lees ook:Zelf kerstkrans maken bij Volksuniversiteit
Lees ook:Cursus om meer uit camera te halen
Lees ook:Workshop ‘Japanse Wenskaarten’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.