Van der Laan opent fototentoonstelling over Amsterdam in ISA

Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam opent vrijdag (27 januari) om 18.00 uur de fototentoonstelling ‘Amsterdam through your eyes’ in de Internationale school aan de Sportlaan. De expositie is een initiatief van de fotografen Izaskun Porta en Christine Baijings. Getoond worden 50 geselecteerde foto’s, gemaakt door leerlingen en enkele ouders, van verschillende nationaliteiten. De jury – bestaande uit beeldend kunstenaar Berend Strik, fotografe Desiree Delron en galeriehouder voor hedendaagse kunst Fons Welters – koos winnaars in leefdtijdscategorieën (tot en boven 14 jaar).  De International School of Amsterdam (ISA) heeft leerlingen van 3 tot 18 jaar uit 54 verschillende landen, met Engels als voertaal.De ISA biedt het International Baccalaureat programma, een hoge internationale opleiding die aansluit bij studieprogramma’s elders in de wereld. Dat maakt het voor de studenten mogelijk de internationale avonturen van hun ouders te blijven volgen. De vele nationaliteiten maken de school ook een geweldige ‘melding pot’, waar het respect voor andere culturen voorop staat.

Lees ook:Van Zanen trots op weer uitgebreide ISA
Lees ook:Internationale school breidt weer uit
Lees ook:Groene vlag gehesen op ISA
Lees ook:Winnaars prijzen ‘duurzame’ luchtvaart
Lees ook:Open dag School of Understanding Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.