Huisje om in te leren klussen…

Een oefenhuisje voor techniekleerlingen in de nieuwbouw van scholengemeenschap Panta Rhei (bovenbouw) werd vorige week officieel geopend door de directeuren Jan van den Berg Jeths van Woongroep Holland (rechts) en Bert de Weerd van de school. Een simulatiewoning heet het oefenhuisje formeel. Overigens nadert het hele complex zijn voltooiing.  De simulatiewoning is onderdeel van het Techniekplein, waar ook bouwen, timmeren en motorvoertuigentechniek hun eigen hoek hebben. Techniekleerlingen kunnen in het huisje allerlei klussen in de praktijk leren (zoals: verlichting aanleggen of een keuken of douche inbouwen).  Woongroep Holland is hoofdsponsor van de simulatiewoning. Die werd geopend door het onthullen van een plaquette.Naast de corporatie dragen ook de Amstelveense bedrijven De Heemraad, Corel, Op de Sniep, Brommer, De Stukadoor, Zelhorst, Hoogeweg en De Koning en van Oostveen bij aan de totale kosten van  € 60.000 van de simulatiewoning. De bedrijven zeggen een steentje te willen bijdragen aan de toekomst van de leerlingen. De feestelijke opening van het hele schoolcomplex vindt plaats op vrijdag 19 november.

Lees ook:B&W bij bouwer Heemraad
Lees ook:Startsein bouw 243 woningen Kopstukken in Westwijk
Lees ook:Infocentrum herinrichting Bovenkerk dicht
Lees ook:Woongroep en Eigen Haard op weg naar fusie
Lees ook:Woongroep Holland koopt 12 flats in Vijverpark

3 reacties op “Huisje om in te leren klussen…

 1. Rob Bronkhorst

  Waarom niet in het echt bij burgers thuis leren klussen?

    /   Beantwoorden  / 
 2. frank bikker

  Aan de Hortensialaan hadden ze een complete garage met brug en al.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Roberto2010

  Kon iedereen daar zijn auto laten repareren?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.