Gemeente laat effecten opwaarderen N 201 onderzoeken

De gemeente haalt 39 duizend euro uit de algemene reserve voor een mobiliteitsonderzoek naar de effecten van opwaardering van de N 201 tot regionale ‘stroomweg’ tussen A4 en A2. Dat komt er op neer dat van die verbinding een rijksweg zou moeten worden. Het onderzoek wordt opgedragen aan bureau Arcadis.De resultaten van het onderzoek zijn van belang voor de bestuurlijke lobby voor opwaardering van de N 201, vinden B en W. Het onderzoek kan in feite nog meer gaan kosten, omdat geen rekening is gehouden met op gemeentelijk verzoek eventueel toevoegen van extra modelberekeningen.

Lees ook:Gemeente peilt wensen en meningen bedrijfsleven
Lees ook:Gemeente aan Kamer: stel debat Alders’ advies uit
Lees ook:B en W willen mobiliteitsbelasting op bouwwerken
Lees ook:ChristenUnie en CDA tegen lange koopzondag
Lees ook:Onderzoek naar balansventilatie in Bovenkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.