Prof. John Grin over duurzaamheid

John Grin

Over hoe slecht of goed het gaat met de aarde spreekt hoogleraar systeeminnovaties aam de UVA John Grin maandag 6 november (20.00 uur) in de Pelgrimskerk aan de Van Boshuizenstraat 560 aan de Van Boshuizenstraat 560 in Buitenveldert, maandag 6 november 2017

Grin heeft het over wat duurzaamheid met onze manier van leven heeft te maken, de denkwijze achter het daarop gerichte beleid en hoe men dat kan helpen uitvoeren. Moeten we anders gaan leven of kan de techniek alles oplossen? Ook dat is een vraag waarop Grin antwoord komt geven.

Hij vertelt ook of het geloof, Bijbelse noties en verhalen behulpzame inzichten kunnen bieden. Wat betekent het om rentmeesters van onze planeet te zijn? Grin biedt volop ruimte om met elkaar in discussie te gaan. Kijk voor meer informatie op www.pelgrimskerk.nu.

Grin stond als 89e op de lijst van de Duurzame Top 100 in 2016 van het dagblad Trouw.

 

Lees ook:Basiscursus ‘christelijk geloof’
Lees ook:Geloof en (of in?) politiek…
Lees ook:Is de kerk klaar voor volgende 50 jaar?
Lees ook:Concert Russisch koor Oktoich in Pelgrimskerk
Lees ook:Cursus over christelijk geloof in Kruiskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.