‘Opschoondag’ tegen zwerfvuil start in Pluspunt

De Amstelveense editie van de landelijke opschoondag (tegen zwerfvuil) op zaterdag 28 maart wordt georganiseerd vanuit het Plusount aan de Smeenklaan  1 (tegenover molen De Dikkert). Met het voorjaar in het vooruitzicht wordt het tijd voor een grote schoonmaak in de stad, is de redenering.

Wie mee wil doen kan om 09.30 uur starten met een kop koffie in het Pluspunt. Daarna gaat men de wijken in om zwerfafval op te ruimen. Van 12.00 tot 13.00 uur wordt in het Pluspunt voor een lunch gezorgd, waarna ‘s middags tot uiterlijk 15.00 uur opnieuw wordt opgeruimd. Na afloop kunnen de deelnemers  nog iets drinken in het Pluspunt.

Alleen ‘s ochtends of alleen ‘s middags deelnemen, inclusief lunch, kan ook.

Voor een grijper, een ring en handschoenen wordt gezorgd. De gezamenlijke opschoonactie vindt plaats in samenwerking met de gemeente Amstelveen, afdeling Natuur en Milieu Educatie (NME). Vorig jaar hebben aan de landelijke opschoondag 75.000 mensen deelgenomen.

 

Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06 1521 9359. Ook voor vragen.

 

 

Lees ook:Op vijf locaties start ‘opschoondag’ tegen zwerfvuil
Lees ook:‘Opschoondag’ vóór jurybezoek Entente Florale
Lees ook:Deelnemers opruimdag zwerfvuil gezocht
Lees ook:Zomerschool met lezingen en excursies over architectuur
Lees ook:Tientallen deelnemers opschoondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.