GroenLinks: ‘Kies de zon’

‘Kies de Zon’ heet de landelijke actie van GroenLinks, die vandaag en morgen (zaterdag 23 en zondag 24 november)wordt gevoerd. Het zijn open dagen in huizen met zonnepanelen. In Amstelveen kan men daarvoor overigens alleen vandaag nog terecht tot 18.00 uur aan Wie de aanschaf van zonnepanelen overweegt kan er binnenlopen, bekijken hoe zo’n systeem er nu uitziet en verhalen uit de praktijk horen over aanschaf en aanleg.

Een actie voor mensen die misschien wel eens hebben overwogen over te stappen op zonne-energie, onzeker zijn over hoeveel erbij komt kijken en niet goed weten of panelen niet heel duur zijn. En is het niet veel gedoe met de energiemaatschappij? Goede vragen, maar volgens GroenLinks blijkt men in de praktijk eenvoudig zijn eigen zonnestroom te kunnen opwekken.

GroenLinks: “Energie van de zon is gratis. Zonnepanelen worden in rap tempo fors goedkoper. Steeds meer mensen wekken hun energie zelf op. Toch zijn er nog op veel geschikte daken geen panelen. Duurzame energie heeft de toekomst en maakt onze energievoorziening minder kwetsbaar.” kiesdezon.groenlinks.nl

 

 

Lees ook:Gemeente plaatst zonnepanelen op drie locaties
Lees ook:Actie zonnepanelen AC vliegend gestart
Lees ook:Zonnedak AC compleet: 284 panelen
Lees ook:AC: Actie crowdfunding voor zonnepanelen
Lees ook:Gemeenten willen samen zonnepanelen

Eén reactie op “GroenLinks: ‘Kies de zon’

  1. frank

    Gek he, dat de VVD wint als dat je slogans zijn in deze tijd!
    Word eens wakker zeg!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.