Opbrengst RTVA-actie nog niet bekend

Bijna twee weken na de actie van de lokale omroep RTV Amstelveen, na de Kerst gevoerd in de tot cultureel en maatschappelijk ontmoetingscentrum ‘Anna’ omgedoopte Annakerk aan de Amsterdamseweg, is de opbrengst daarvan nog niet bekend. Die was bestemd voor de boodschappen belbus. 

Van 12.00 tot 24.00 uur kwam de uitzending uit de kerk van 27 tot en met 30 december. Voorheen sloot de lokale zender steeds aan bij de inzameling van landelijke DJ’s in een glazen kooi voor goede doelen met een Amstelveense actie Serious Kerst en ging het geld ook naar Serious Request. Net als landelijk kon men lokaal plaatjes aanvragen tegen betaling. Maar omdat RTVA nu na de Kerst zat (en de NPO er voor) zat de aansluiting er nu niet in. Ook werd gedacht dat een lokale zender beter een plaatselijk goed doel kon steunen.

Maar hoeveel dat voor de boodschappen bus opbracht, is dus nog niet bekend. In tegenstelling tot die van Serious Request die meteen nadat de DJ’s de kooi verlieten waarin zij werden ‘opgesloten’ werd gemeld.

 

Lees ook:Geen Serious Kerst, actie voor boodschappenbus bij RTVA
Lees ook:Serious Kerst brengt ruim 15 mille op
Lees ook:Ruim 100 uur radio van Dorpsplein
Lees ook:Geen Serious Request op Stadsplein
Lees ook:‘Serious Kerst’ in glazen huis op Stadsplein

3 reacties op “Opbrengst RTVA-actie nog niet bekend

 1. Olaf Oomes

  Geeft maar weer eens aan wat voor een faal club RTVA is.
  Het was niks, het is niks en het wordt niks. Opheffen die subsidie slurper is mijn advies.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Mijn idee!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.