Henk Bleekemolen nieuwe voorzitter RTVA

Pieter Monkelbaan is voorzitter af bij de lokale omroep. Vier jaar lang vormde hij met alleen voormalig directeur van het Sportbedrijf Dirk Landsaat het bestuur van de stichting. Enige tijd geleden werd dat uitgebreid.

De functie van voorzitter wordt nu overgenomen door Henk Bleekemolen, die sinds maart 2017 bestuurslid is. Volgens de stichting besloot het bestuur daar unaniem toe en trekt Pieter Monkelbaan zich om persoonlijke redenen daaruit op 22 mei terug.

Het bestuur meldt de heer Monkelbaan veel dank te zijn verschuldigd voor de wijze waarop hij ‘gedurende een viertal jaren in voor de omroep bepaald niet eenvoudige omstandigheden’ het voorzitterschap heeft vervuld.

Bleekemolen woont sinds zeven jaar in Amstelveen en maakt hier deel uit van het ombudsteam van de PvdA. Hij was naar eigen zeggen lang slapend lidvan die partij, maar werd actief naar aanleiding van de opkomst van Geert Wilders’ PVV. “Met een grote partij links van het midden kun je daar tegenwicht aan bieden en ook op andere terreinen wat bereiken”, zei hij eerder, kennelijk de verkiezingsuitslag van zijn partij niet voorziende.

Bleekemolen is ZZP-er op het gebied van personeel en organisatie en werkte meer dan 25 jaar als adviseur en manager in de gezondheidszorg.

 

Lees ook:RTVA-bestuur van 2 naar 5 Bekende AV-ers
Lees ook:Tophockeyster en Pieter Monkelbaan op lijst BBA
Lees ook:Hoofdredacteur RTVA stapt alweer op
Lees ook:Monkelbaan erevoorzitter Sporting Martinus
Lees ook:‘Gemeente verplicht RTVA te bekostigen’

6 reacties op “Henk Bleekemolen nieuwe voorzitter RTVA

 1. Frank Bikker

  Meneer is dus lid geworden om de opkomst van de PVV tegen te gaan. Aah gut! Dat komt zeker niet door het sociale woning/ arbeidsbeleid/ afbraak verzorgingsstaat enz. van de afgelopen 20 jaar van de PvdA , die opkomst van de PVV? Zou het niet eerder zijn, dat de hr. Monkelman dit baantje heeft gekregen omdat de VVD wel erg in de kijkert liep met het toeschuiven van baantjes aan bevriende partijgenoten of als dank voor bewezen of nog te bewijzen diensten na gemeenteraadsverkiezingen van 2018 van de PvdA , want dat moet ik de VVD nageven: ze hebben wel heel goed bewezen dat zij kampioen zijn in het inpakken van andere partijen bij het vormen van een coalitie.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gerben

  PvdA moet landelijk demissionair meeregeren, Provinciaal NH meeregeren, lokaal meeregeren en nu ook nog
  richting geven RTVA.

  Helpt mee via informeren om tot een landelijke nieuwe regering te komen.

  En de Tweede Kamer voorzitten.

  Ben ik nog iets vergeten?

    /   Beantwoorden  / 
 3. CeeBee

  Hopelijk gaat de nieuwe voorzitter inzetten op de totstandkoming van een regionale omroep door een fusie met andere lokale omroepen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Frank Bikker

  Gezien de verkiezingsuitslag lijkt me heel verstandig dat de PvdA nu eens niet “verantwoordelijkheid voor het land” op haar schouders neemt en zich eens gaat bezinnen op haar sociaaldemocratische roots, waar ze wel erg vanaf gedreven zijn. Zo niet dan lijkt me dat politieke zelfmoord op termijn.

    /   Beantwoorden  / 
 5. F. Wijlens

  Ergens eind jaren negentig riepen er mensen dat de samenleving af was, hihi, nu kunnen we eindelijk beginnen met het uitvoeren van de meest idiote dingen. Je kan als linksprogressieve partij niet 20 jaar lang beleid maken en verwachten dat de mensen op je blijven stemmen. Nu lopen er grappenmakers rond die denken via populistische kreten en domme voorstellen de zaak te kunnen redden. Dat komt dan neer op méér van het zelfde. Ondertussen wordt de belasting niet geïnd, discriminatie niet bestreden, kokketeert men met antisemieten, racisten en de seksisten van Denk. Rara waarom verliest links zoveel stemmen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. J. Rooders

   Welke linksprogressieve partij was dat dan die 20 jaar lang beleid heeft gemaakt?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.