Koningsdag Amstelveen live op TV

De lokale omroep RTVA gaat Koningsdag in Amstelveen (woensdag 27 april) live verslaan. Van 9.00 uur tot 14.00 uur zijn de festiviteiten te volgen op televisie, Ziggo kanaal 42, KPN kanaal 625 en via de livestream op de website rtva.nl.

Zo volgt een cameraploeg de route die burgemeester, wethouders en raadsleden per bus afleggen langs diverse wijken. Ook het feestvierende Nes aan de Amstel wordt met een bezoek vereerd.

De centrale verslaggeving verzorgt RTVA vanaf een podium voor haar eigen studio aan Orion. Daar zorgen verslaggevers voor entertainment met het publiek. Kinderen kunnen er hun talenten tonen bij een wedstrijd tv-presentatie, onder toeziend oog van een van de presentatoren van het 19.00 uur journaal. Daarnaast zorgt een verslaggever ook voor livereportages van Koningsdag in het Oude Dorp en de Amsterdamseweg.

Wie de drukte wil ontwijken en toch zien wat er op Koningsdag in Amstelveen gebeurt kan dus gewoon thuis tv kijken. Overigens is daar ook het bezoek van de koninklijke familie aan Zwolle te volgen, zij het via de landelijke NPO.

 

Lees ook:Radio Amstelveen op ‘festivalplein’
Lees ook:Amstelveen opent Koningsdag met beursgong
Lees ook:SP tegen preventief fouilleren ná Koningsdag
Lees ook:Kerstzang Oude Dorp gaat niet door
Lees ook:Tros Muziekfeest Stadsplein op lokale radio

Eén reactie op “Koningsdag Amstelveen live op TV

  1. PeterPC

    Ik heb begrepen dat het snerpend koud gaat worden. Weet niet of ik nog uit mijn “safe space” kruip.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.