Houten portretten voor wie met koningspaar op foto wil

De activiteiten in de aanloop naar de eerste Koningsdag, als Willem-Alexander en Máxima Amstelveen bezoeken, lijken te zijn losgebarsten. Nadat woensdag de ‘koningsharing’ werd gepresenteerd door viswinkel De Koning in hert Stadshart, moest burgemeester Fred de Graaf donderdag weer naar scholengemeenschap Panta Rhei om houten beeltenissen van koning Willem-Alexander en zijn echtgenote te bekijken.

Die maakten zij maakten de leerlingen onder leiding van hun leraar tijdens de techniekles.

 

Zij hebben dat gedaan door prints van de staatsieportretten op hout te plakken en die vervolgens uit te zagen. Figuurzaagwerk dus. Het resultaat is geweldig, juicht de gemeente. Burgemeester Fred de Graaf had voorzitter Cor Aarts van Amstelveen Oranje meegenomen om de staaltjes nijverheid te bekijken. Het druk met de feestelijke ontvangst van het Koninklijke paar in april, alsmede met de daaraan voorafgaande Hollandse kneuterigheden in de weer zijnde duo, werd bij Panta Rhei verwelkomd door directeur Bert de Weerd.

 

De komende tijd worden de uitgezaagde portretten op diverse locaties neergezet, zodat mensen met hen op de foto kunnen. Om te beginnen tijdens de informatieavond over Koningsdag op maandag 17 februari om 19.30 uur in P60. Daar kan wie wil precies horen wat er tijdens het korte bijna een miljoen euro kostende bezoek van de koning aan Amstelveen allemaal gebeurt.

Lees ook:Burgemeester las sprookje over prinses voor
Lees ook:Fred de Graaf waarnemend burgemeester
Lees ook:Preventief fouilleren wegens bezoek van Koning
Lees ook:Erik Holtslag nieuwe directeur Panta Rhei
Lees ook:Directeur Panta Rhei geridderd

Eén reactie op “Houten portretten voor wie met koningspaar op foto wil

  1. vitriooltje

    Men mag met houten klazen op de foto. Hoe toepasselijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.