Burgemeester las sprookje over prinses voor

Burgemeester Fred de Graaf kwam dinsdag bij KinderRijk aan de Aalberselaan voorlezen uit het sprookje over Prinses Arabella. Hij deed dat samen met Hannah en Isa. De kinderen van het kinderdagverblijf waren op precies dezelfde datum – 28 januari – vorig jaar nogal teleurgesteld. Toen werd bekend dat de koningin toch niet naar Amstelveen zou komen, waarop zij zich al hadden voorbereid. Nu doen zij dat voor de komst van koning Willem-Alexander op de eerste Koningsdag. Zij kunnen bijna niet wachten tot het zover is.

De kinderen hadden zich al vast verkleed als prinsjes en prinsesjes. En daar bij paste natuurlijk ook dat er uit het sprookje over een prinses werd voorgelezen. En voor de kinderen is de komst van Willem-Alexander en Maxima eigenlijk ook een sprookje. Maar dat belooft uit te komen…

 

Lees ook:Houten portretten voor wie met koningspaar op foto wil
Lees ook:Kleur- en tekenwedstrijd bij Venstra
Lees ook:Kunstuitleen open op Koningsdag
Lees ook:Fred de Graaf waarnemend burgemeester
Lees ook:Preventief fouilleren wegens bezoek van Koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.