Huis voor jongerenwerkers geopend

Jeroen Brandes

Wethouder Jeugd Jeroen Brandes (PvdA) overhandigde vorige week officieel de sleutel van Parlevinker 15 aan gemeentelijke jongerenwerkers.  Van daaruit verrichten zij nu hun werk. Jongeren kunnen er niet terecht voor grootschalige activiteiten. Wel voor een persoonlijk gesprek of individuele begeleiding.

Het is dus geen jongerencentrum. Brandes wijst er op dat de jongerenwerkers het pand helemaal zelf hebben opgeknapt. “Vanuit het pand trekken de jongerenwerkers dagelijks de stad in om met jongeren in contact te komen en hun werk te doen”, zegt hij. “Ook organiseren ze op tal van plekken in Amstelveen activiteiten”.

Het jongerenwerk van de gemeente richt zich vooral op jongeren tussen de 10 en 23 jaar. Het  biedt individuele begeleiding aan jongeren met onder meer problemen thuis, opleiding, geld, dagbesteding, justitie, huisvesting, verslaving of vrienden.

Jongeren kunnen ook bij Jongerenwerk terecht, als ze leuke ideeën hebben voor een activiteit en hulp nodig hebben om ze uit te voeren. Contactleggen met het jongerenwerk kan via [email protected] of (020) 540 49 11. Zie voor meer informatie www.amstelveen.nl/jongerenwerk of check Jongerenwerk Amstelveen op facebook of instagram jongerenwerk_amstelveen.

 

 

 

 

Lees ook:Gemeente neemt ook tienerwerk over van Cardanus
Lees ook:Down Town: nog 25 bezoekers
Lees ook:PvdA-wethouder voor sluiting Down Town
Lees ook:Vernieuwd Downtown alleen open voor pasjeshouders
Lees ook:Nieuwe hangplek voor jongeren

2 reacties op “Huis voor jongerenwerkers geopend

  1. X

    Dit is nieuw zeg. Dat gebeurde in mijn jeugd ook al. Hij moest eens weten wat allemaal in de Bajes is gebeurd. Maar historisch bewustzijn 😂

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.