Mama Café over speelgoed

Gerard Krijger komt vrijdag 2 februari (10.00 uur) in het zogenoemde Mama Café vertellen over speelgoed voor peuters. Hij is de stuwende kracht achter het bedrijf Qukel, dat speelgoed zegt te hebben ontwikkeld op basis van de ontwikkeling van het kind én dat speciaal is voor vaders om te spelen met hun kroost.

Vaders spelen volgens Krijger anders met hun kroost dan moeders en willen dollen met hun kinderen, knuffelen en samen gek doen. Van een slaapdoekje voor de allerjongsten tot een kleurenvanger voor de iets oudere kindjes.

De speeltjes sluiten bovendien aan bij de ontwikkelfasen van een kind. Geen vastomlijnde strakke regels die voor alle kinderen hetzelfde zijn. Het zijn slechts indicatoren en volgens Krijger gebaseerd op wetenschappelijk werk van onder andere ontwikkelpsycholoog Ewald Vervaet.

Jonge Ouders in Amstelveen organiseert elke maand het Mama Cafe in Day Footbar aan Stadsplein 52.

 

 

 

Lees ook:Rad van avontuur voor ruilen speelgoed
Lees ook:Mama Café over zindelijkheid
Lees ook:Dieuwertje Blok leest voor in Bieb
Lees ook:Verteltheater van Lot en Renee *Sesamstraat’
Lees ook:Worskshop draagdoek voor baby in Mama Café

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.