Weer robots in bibliotheek

Op donderdag 31 augustus zijn er weer robots in de bibliotheek aan het Stadsplein, waarmee kinderen kennis kunnen maken. De bieb organiseert het evenement samen met RobotWise. Kinderen zien er robots als Blue-bot, Dash, Ozobot, LEGO WeDo 2.0 en nog veel meer.

Tijdens de Mini Robot Playground mogen zij zelf kiezen met welke robot (of programmeer opdracht) zij aan de gang willen gaan. ‘De Mini Robot Playground was een groot succes bij de kinderen’ vertelt een ouder over de vorige playground in de bibliotheek. Het is een ‘coole’ manier om spelenderwijs te ontdekken en te leren over technologie, robotica en programmeren.

Er zijn op de Mini Robot Playground drie sessies. De eerste van 13.30-14.30 uur, de tweede van 14.30-15.30 uur en de derde van 15.30-16.30 uur. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Wie 5 t/m 8 jaar is, moet één van zijn ouders meenemen voor extra hulp. Prijs: €7,50. Kaartjes: www.debibliotheekamstelland.nl.

 

Lees ook:Zomerprogramma in de bieb
Lees ook:Leren met robot stel op te knappen
Lees ook:Voetballende robots in de bieb
Lees ook:Oude meubels ‘leuk’ maken met robotsymbolen
Lees ook:Lezing over drones en gadgets in bibliotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.