Tweede Kerstdag in Amsterdamse Bos vieren

In het Amsterdamse Bos is op tweede kerstdag (26 december) van alles te doen. De Boswinkel is dat open van 10.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis en met kan er genieten van een hapje en een drankje. En natuurlijk de tentoonstelling MoMo de Mol op de bovenverdieping bezoeken. Dit is een interactieve kleutertentoonstelling om te ontdekken wat er allemaal onder de grond gebeurt.

Verder kan men met de boswachter een ‘uitbuikwandeling’ maken om 13.00 en 15.00 uur. Een frisse wandeling, na het eten van eerste kerstdag. Tijdens de uitbuikwandeling vertelt de boswachter van alles over het winterse bos. Geschikt voor het hele gezin. Kosten: € 5,00 p.p. Start in de Boswinkel. Aanmelden: 020- 5456100.

Tussen 10.00 en 15.00 uur kan men ook terecht voor een Winterspeurtocht.Struinen door het koude winterlandschap en zoeken naar verschillende manieren van overwinteren in het Bos. Duur is ruim een uur. De kosten zijn € 6,00 per rugzakje, geschikt voor 4/5 personen, waarin zich onder meer de route bevindt. De borg is € 10,- contant te voldoen. Rugzakje in de Boswinkel af te halen.

 Boskabouter

Tussen 10.00 en 17.00 uur kan men ook op avontuur op het Boskabouterpad. Het Boskabouterpakket kost € 7,50 en bestaat uit een rugzak met kaboutermuts, loeppotje, kleurplaat en Boskabouteropdrachten (nederlands- en engelstalig). De Boskabouteropdrachten kosten los € 1,50. Elk seizoen andere Boskabouteropdrachten. Start in de Boswinkel.

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur. www.amsterdamsebos.nl

 

 

Lees ook:Tweede Kerstdag in Amsterdamse Bos
Lees ook:Kerst in het Bos
Lees ook:Programma voorjaarsvakantie A’damse Bos
Lees ook:‘Winterspeurtocht’
Lees ook:Winterse gezinstocht in het Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.