Peuters in het wild

Peuters die een echte boswachter van de toekomst zijn, moeten er zeker heen. Maar eigenlijk is het voor alle peuters leuk er met hun ouders heen te komen. ‘Peuters in het Wild’ heet het feest op elke woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur. Het start woensdag 13 september duurt tot en met woensdag 1 november.

Men kan één keer meedoen of meer keren. Voor peuters van 2, 3 of 4 jaar en hun ouders. Het feest eindig met een verhaal of men kan meedoen met een spel bij De Boshalte. Allemaal onder leiding van de organisatie Natuur is een Feest. Kosten € 7,00 per peuter. Het feest gaat door als er minstens drie peuters zijn. Start bij de Boswinkel. Aanmelden 020-5456100. www.amsterdamsebos.nl.

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

 

 

Lees ook:Peuters in het Wild en opruimen in het Bos
Lees ook:‘Peuters in het wild’ in het Bos
Lees ook:Pretpark voor kabouters in het Bos
Lees ook:‘Kleuters in het Wild’ in het bos
Lees ook:Picknick voor peuters in het Bos

Eén reactie op “Peuters in het wild

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.