Avondwandeling in het Bos

Avondwandeling met de boswachter maken in het Amsterdamse Bos? Dat kan op woensdagavond 7 juni om 19.30 uur. Op de bovenverdieping van De Boswinkel is nu een tentoonstelling over nachtdieren. Hoe het buiten in het Bos is met de dieren Als het langzaam donker wordt kan men tijdens de wandeling beleven.

De boswachter vertelt onderweg allerlei wetenswaardigheden. De wandeling is geschikt voor het hele gezin. Aanmelden 020-5456100. Kosten: € 5, graag gepast en contant betalen. Start van de wandeling is bij de grote Parkeerplaats van de Geitenboerderij aan de Nieuwe Meerlaan.

www.amsterdamsebos.nl

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

 

Lees ook:Avondwandeling in het Bos
Lees ook:Avondwandeling in Amsterdamse Bos
Lees ook:Herfstwandeling met boswachter in donker Bos
Lees ook:Dieren zoeken nu naar eten
Lees ook:Ochtendwandeling in het Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.