Expositie ‘Nederland, Waterland’ in het Bos

De tentoonstelling ‘Nederland, Waterland’ is van 1 april tot en met 5 juli te zien op de bovenverdieping van De Boswinkel in het Amsterdamse Bos (Bosvaanweg 5). De expositie omvat een beeld van de geschiedenis van Nederlandse meren en rivieren.

Duizenden jaren geleden ontstonden de meeste ervan. Dat was in de IJstijd, toen de wolharige mammoet nog door ons land denderde, zeggen organisatoren. Het leven in en op het water ziet er nu anders uit. Tijdens de expositie kan men kennis maken met de lepelaar, de roodkeelduiker en de grote zaagbek. Bij de tentoonstelling is een speurtocht. Toegang tot De Boswinkel (020 5456 100) is gratis. Die ir geopend van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

www.amsterdamsebos.nl.

 

 

 

Lees ook:‘Het Duistere Dierenrijk’ expositie in Bos
Lees ook:Expositie foto’s van vogelpoep in Boswinkel
Lees ook:Heksen in het Bos
Lees ook:Watervlooien en bloedzuigers
Lees ook:Geheimzinnige wereld van paddenstoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.